Discurs penibil făcut în această seară de preşedintele liberal, mă scuzaţi: preşedintele românilor.  Klaus Iohannis se implică din nou în cursa electorală încălcând din nou grav constituţia României.

acum 3 luni · comentarii (27)

Recent, o instanţă britanică, Înalta Curte din Londra, l-a găsit vinovat pe actorul Johnny Depp de abuz şi violenţă domestică asupra fostei sale soţii, actriţa Amber Heard, pe care ar fi bătut-o de cel puţin paisprezece ori, în perioada în care au format un cuplu, iar probele administrate au determinat instanţa să le considere „în mod substanţial adevărate”.

acum 3 luni · comentarii (27)

Statele Unite şi Uniunea Europeană „trebuie să stea împreună pentru a face faţă marilor provocări din timpul nostru”, a spus Merkel. Însăşi ideea lumii occidentale se destramă şi trebuie reconstruită... Nu ne aşteptăm ca preşedintele Biden să facă minuni. Dar vrem să profităm la maximum de acest nou capitol a spus Borrell. Administraţie Biden încearcă să se întoarcă la pactele multilaterale.

acum 3 luni · comentarii (25)

...daca e electorata. Cu erata, pentru nou inventatul cuvânt.Cam pe aici suntem cu promisiunile. Politicienii merg pe plaja online, lovită de vântul rece al lunii noiembrie, deloc descurajaţi, şi promit că de a doua zi, adică de la dis-de-deşteptare, simt că nu e cel mai bun cuvânt, se vor întâmpla o mulţime de lucruri miraculoase.

acum 3 luni · comentarii (1)

În perioada 20-24 noiembrie 1989, s-a  desfăşurat al XIV-lea Congres al Partidului Comunist Român. Europa de Est sau ”blocul socialist” cunoscuse deja schimbările de regim, numai România părea să-şi vadă de treabă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul a mai durat maxim o lună, fiindcă perioada 16-25 decembrie 1989 a produs o schimbare.

acum 3 luni · comentarii (71)

Nu vă grăbiţi foarte tare cu răspunsul. Desigur că se ceartă, cel puţin de ochii publicului, mereu gata să rupă fundaţiile Europei pentru a-şi apăra dreptatea şi principiile politice. Dar, după cum vedeţi, de ani de zile, nimic nu se schimbă şi foarte posibil ca aşa să rămână lucrurile în continuare.

acum 3 luni · comentarii (49)

Ipocrizie cât cuprinde, dar se pare că aşa se face politica mare. PNL, PSD şi USR sunt partidele politice ce au dominat parlamentul României în ultimii cinci ani. Cu toate acestea discursul lor arată ca şi cum nu ei ar fi condus ţara în această perioadă şi în ultimii treizeci de ani.

acum 3 luni · comentarii (23)

Începând de azi, avem două zile de Summit în timpul căruia, în spaţiu virtual, liderii celor mai puternice ţări ale planetei vor încerca să vadă dacă vor avea ceva răspunsuri comune care să-i aducă mai aproape de tema cea la mai modă din acest moment: cum va arăta lumea după pandemie?

acum 3 luni · comentarii (36)

Războiul din Nagorno-Karabah a adus mare tristeţe, disperare şi nemulţumire atât la Erevan cât şi la Stepanakert şi nimic nu mai poate obloji rănile provocate de înfrângerea militară consemnată de Declaraţia comună între preşedintele Rusiei, preşedintele Azerbaidjanului şi premierul Armeniei.

acum 3 luni · comentarii (58)

Alegerile prezidenţiale în Republica Moldova s-au încheiat. Maia Sandu, candidatul pro-european şi preşedintele PAS, a fost aleasă Preşedinte cu o majoritate zdrobitoare. Comisia Electorală Centrală va trimite dosarul alegerilor la Curtea Constituţională, care urmează să valideze rezultatul şi să o declare pe Maia Sandu Preşedinte ales.

acum 3 luni · comentarii (10)

La noi fumează şi cei care nu fumează! Ce or fuma mai marii ăştia ai noştri, de la ăi de sus, sus, de la cucuveaua lui Ilici lăsată pe gardul de la Cotro, până mai jos la Casa boborului din cartierul Uranus, la Palatul Victoriei, la toate palatele administrativ teritoriale şi la sediile partidelor politice din ţară? Că una trag pe gură, alta scot pe nas! Ăştia-s cu adevărat varză naţională, dar d-aia de hipermarket, nu de tarabă!

acum 3 luni · comentarii (2)
Postari Recente
Modifică Setările