Mureş: Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din Căminul Cultural din localitatea Torba, unde este şi sediul unei secţii de votare

Mureş: Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din Căminul Cultural din localitatea Torba, unde este şi sediul unei secţii de votare

FOTO News.ro

Pompierii din Mureş au intervenit, sâmbătă, în mai multe zone din judeţ pentru înlăturarea efectelor ploilor torenţiale. Una dintre intervenţii a avut loc la Căminul Cultural din localitatea Torba, unde este şi sediul unei secţii de votare. Procesul electoral de duminică se va desfăşura după programul normal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii din Mureş au anunţat, sâmbătă seară, că au intervenit în mai multe zone din judeţ pentru îndepărtarea efectelor plilor torenţiale.
 
”În localitatea Torba, nivelul apei pârâurilor s-a micşorat semnificativ, revenind la cotele normale. Nu mai sunt probleme deosebite. S-a evacuat apa din Căminul Cultural care este şi locaţia unei secţii de votare”, au transmis reprezentanţii ISU Mureş.
 
Potrivit acestora, procesul electoral va avea loc conform programului.
 
Pompierii continuă intervenţia în localitate evacuarea apei din subsolul unei locuinţei.
 
De asemenea, pompierii au intervenit în localitatea Ghindari, unde au fost afectate cinci grădini şi două subsoluri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: