Mai multe blocuri din Aleea Carpați și Bulevardul Pandurilor sunt lăsate de Aquaserv fără apă. Află care!

Mai multe blocuri din Aleea Carpați și Bulevardul Pandurilor sunt lăsate de Aquaserv fără apă. Află care!

Furnizarea apei, fără surprize

Compania Aquaserv va sista furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Târgu-Mureş și în mai multe localități din județ, ca urmare a unor avarii pe reţeaua de distribuţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, până la ora 15.00 vor rămâne fără apă mureşenii de pe străzile Aleea Cornişa, numerele 12-18, 28-34 și de pe bulevardul Pandurilor, numerele 14-36, precum și locuitorii din Vălenii de Mureş, Cristeşti (strada Principală) și Maioreşti.

La repunerea în funcţiune a reţelei, în jurul orei 15.00, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi exclusiv în scopuri menajere, fiind interzis consumul ei.


Reprezentanții companiei Aquaserv transmit scuze mureșenilor afectați de sistarea furnizării apei, dar totodată afirmă că lucrările pe rețeaua de distribuție nu mai puteau fi amânate. În caz contrar, avariile ar fi afectat o porțiune mai mare a rețelei, fapt ce ar fi dus la întreruperea distribuției pe o perioadă mai lungă de timp. Sistările vor continua și în alte zone ale orașului, precum și în restul județului, până când avariile vor fi eliminate în totalitate.

citeste totul despre: