Locuri de muncă dedicate persoanelor de la sate

Locuri de muncă dedicate persoanelor de la sate

Targul regional al locurilor de munca FOTO: CNIPMMR

“Târgul regional al locurilor de muncă” organizat la Târgu-Mureş marţi 27 octombrie a fost vizitat de sute de persoane. Peste 30 de firme şi organizaţii le-au oferit vizitatorilor 205 locuri de muncă, iar organizatorii i-au ajutat pe cei prezenţi să-şi întocmească un CV şi o scrisoare de intenţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România - implementează proiectul COMPERUR - Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Marţi, 27 octombrie 2015, orele 14:00-18:00, la Hotel Plaza Târgu-Mureş a avut loc evenimentul „Târgul regional al locurilor de muncă care a fost dedicat persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi angajatorilor înteresaţi să-şi recruteze personal.

Târgul a fost precedat de Seminarul de diseminare regional al proiectului COMPERUR în care a fost prezentat atât proiectul cât şi rezultatele acestuia.

Participarea la târg a fost gratuită atât pentru angajatori cât şi pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă.

Suport şi consiliere pentru vizitatori

Organizatorii au asigurat suport pentru întocmirea unui CV, a unei scrisori de intenţie, consiliere şi mediere în relaţia cu angajatorii.

La deschiderea evenimentelor au fost prezenţi invitaţi ai unor instituţii şi organizaţiilor relevante din Târgu-Mureş şi Regiunea Centru.  

La târgul locurilor de muncă au fost prezente 33 de firme şi organizaţii din Târgu-Mureş, din mediul rural din judeţul Mureş şi din Miercurea Ciuc care au oferit în total 205 locuri de muncă. La târg au participat 190 de persoane dintre care 130 din mediul rural din care peste jumătate din grupul ţintă a proiectului COMPERUR.   

Participanţii care au optat pentru această opţiune, vor fi incluşi în reţeaua naţională prin intermediul platformei www.jobgroup.ro care oferă avantaje multiple în materie de politici de resurse umane în ceea ce priveste reducerea costurilor şi eficienţei.

Toate detaliile legate de proiect sunt publicate pe www.comperur.ro iar detaliile specifice Regiunii Centru pe https://www.facebook.com/comperur.centru .

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările