Imaginaţia bolnavă a unui bărbat părăsit de soţie: „Fac mici din carnea ta, îţi pun creierii pe drum, te fierb cu sodă caustică, scot tot din tine“

Imaginaţia bolnavă a unui bărbat părăsit de
soţie: „Fac mici din carnea ta, îţi pun creierii pe drum, te fierb cu sodă
caustică, scot tot din tine“

Individul şi-a terorrizat fosta soţie FOTO Thinkstock/ Arhiva

Un bărbat de 61 de ani şi-a ameninţat cu moartea soţia timp de trei ani, proferând expresii inimaginabile pentru a o intimida pe femeie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ioan Suceava, un bărbat originar din judeţul Mureş, a fost condamnat definitiv la 5 luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare fiind găsit vinovat de hărţuire. Individul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureş, victima sa fiind fosta sa soţie, de care s-a separat încă din 2013.

Judecătorii notează în motivare că bărbatul ar fi început să îşi terorizeze fosta nevasta în vara anului 2015, cele mai multe ameninţări fiind proferate prin intermediul apelurilor telefonice.

„Instanţa a reţinut că inculpatul a adresat ameninţări de o gravitate extrem de ridicată, care au indus o stare pronunţată de temere victimei, prin natura ameninţărilor care i-au fost aduse: că o va fierbe, că o omoară ca pe Elodia, nu scapă de mâna lui, face din carnea ei mici, îi va crăpa capul, îi va pune creierii pe drum, o va fierbe cu sodă caustică, îţi va sta capul unde-ţi stau picioarele, mă joc cu creierii pe pământ, îţi crăp capul în patru, îţi tai mâinile, aş scoate tot din tine dacă aş pune o dată mâna pe tine, acolo te bat unde eşti, te bag la fabrica de carne, o să satur câinii cu borhăile, să pun mâna pe carnea ta, îţi învârt fălcile, îţi pun creierii pe drum”, este descrierea făcută de judecători faptelor lui Suceava.

Magistraţii au mai arătat că, pe lângă aceste ameninţări, Suceavă suna persoana vătămată, indiferent de oră, insistent, zi şi noapte, adresându-i insulte greu de reprodus: „golancă, curvă, cea mai mare curvă a Văii Gurghiului, mocicoşă, sculament, mama curvelor, sida, haită“.

Ioan Suceava a recunoscut faptele care i-au fost aduse. El va trebui să îi achite daune morale de 2.000 de lei fostei sale soţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: