GALERIE FOTO Mii de steaguri tricolore arborate de mureşeni la geamuri şi balcoane

GALERIE FOTO Mii de steaguri tricolore arborate de mureşeni la geamuri şi balcoane

Ziua Naţională a României a trezit patriotismul în sufletele mureşenilor. În toate cartierele mureşene, blocurile sunt colorate în roşu, galben şi albastru.

Ca în fiecare an, ziua de 1 Decembrie a dat naştere la sentimente patriotice în rândul mureşenilor, care au reuşit performanţa de a decora întreg oraşul în culorile tricolorului. Iată că în ciuda greutăţilor cu care se confruntă zilnic, mureşenii nu au uitat cine sunt.

Foto
Mii de steaguri tricolore arborate de mureşeni la geamuri şi balcoane


Steaguri de diverse dimensiuni amintesc de cei 94 de ani de la unirea Transilvaniei cu Patria Mamă. Practic, nu este bloc în oraş care să nu aibă cel puţin un steag tricolor arborat cu mândrie de locatari.

Aseară, aproape o mie de mureşeni au asistat la concertele organizate cu ocazia Zilei Naţionale, pe scena din Piaţa Vitoriei interpretând cântece populare şi patriotice artişti precum Ciprian Istrate, Leontina Pop, Nicolae Furdui Iancu, Ovidiu Olari, Sergiu Cipariu şi Ioan Bocşa.

În plus, focul de artificii grandios, lansat în jurul orelor 20.00, a colorat văzduhul Târgu-Mureşului preţ de aproape un sfert de oră.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările