GALERIE FOTO Mii de mureşeni s-au înghesuit la ”O Nuntă Perfectă”

GALERIE FOTO Mii de mureşeni s-au înghesuit la ”O Nuntă Perfectă”

Cele mai frumoase rochii de mireasă, expuse la Promenada Mall

Cea mai importantă expoziţie dedicată organizării nunţilor are loc în acest weekend pe holurile complexului comercial Promenada Mall din Târgu-Mureş, bucurând-se de un flux foarte mare de vizitatori. Unii, direct interesaţi, întrucât sunt în situaţia de a face nunta în acest an. alţii, din pură curiozitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cert e că de vineri şi până ieri seară, standurile expoziţiei „O Nuntă Perfectă” au fost vizitate de peste două mii de vizitatori, după estimările comercianţilor prezenţi la eveniment. Fie că au dorit să guste din mostrele de tort, să îşi găsească fotograful perfect pentru nunta lor sau să analizeze preţurile rochiilor de mireasă ori a costumelor de mire, mureşenii prezenţi la Promenada s-au declarat încântaţi de organizarea expoziţiei. ”Sunt aci cu logodnica, avem nunta în luna septembrie şi deja ne pregătim intens pentru ca totul să fie în regulă. Rochia de mireasă am cumpărat-o deja, mai rămâne să-mi găsesc eu un costum. În rest, ne mai trebuie un cameraman şi un fotograf, că vrem să luăm o echipă completă, dar şi să rezolvăm problema tortului. Sunt sigur că găsim aici ce ne trebuie”, ne-a declarat Ioan Moinea, 26 de ani, aflat alături de viitoarea sa soţie la ”O Nuntă Perfectă”.

Foto
Tot ce ţine de organizarea unei nunţi, la”O Nuntă Perfectă” 2013


În cadrul evenimentului, ajuns la ediţia a opta, au fost organizate diverse concursuri şi tombole, astfel că vizitatorii au avut toate motivele să petreacă o perioadă cât mai lungă de timp pe holurile complexului comercial Promenada.

Astăzi, expoziţia va fi deschisă până îân jurul orei 18.00, astfel că mureşenii care încă n-au ajuns la Promenada Mall mai au câteva ore la dispoziţie ca s-o facă.

citeste totul despre: