GALERIE FOTO Cele mai frumoase coafuri de nuntă, prezentate la Promenada Mall

GALERIE FOTO Cele mai frumoase coafuri de nuntă, prezentate la Promenada Mall

Cele mai frumoase coafuri de nuntă pentru 2013 au fost prezentate publivului la Promenada Mall

Mureşenii au avut ocazia de a intra în contact cu cele mai noi tendinţe în domeniul coafurilor de nuntă, în cadrul expoziţiei ”O Nuntă Perfectă”, organizată în acest sfârşit de săptămână la Promenada Mall.

Hairstiliştii de la Salonul Piroska, din Târgu-Mureş, au organizat o prezentare de coafuri pentru nuntă, în faţa a peste o sută de curioşi, adunaţi în faţa scenei amenajate în centrul comercial Promenada Mall. Mureşenii au putut, astfel, să admire unele dintre cele mai frumoase fete din oraş, aranjate ca pentru nuntă.

Conform specialiştilor în domeniu, tendinţele în materie de coafuri de mireasă pentru 2013 se învârt în jurul a două coordonate majore - volum şi asimetrie. Look-urile promovate în cadrul prezentărilor de modă sunt inedite, simplu de reprodus şi perfecte pentru ziua nunţii. În 2013 coafurile complimentează colecţiile de rochii de mireasă, atât prin stil, cât şi prin accesorizarea cu elemente delicate şi preţioase.

Bucle în coafuri cu părul prins sau în cascada, parte din structura cocurilor chignon la baza gâtului sau ca accent în numeroase coafuri împletite sunt printre cele mai apreciate stiluri de coafuri de mirese pentru acest an, pe care sigur le vom întâlni la nunţile târgumureşene din 2013.

Foto
Cele mai frumoase coafuri de nuntă, prezentate publicului la Promenada Mall


Expoziţia ”O Nuntă Perfectă” a ajuns la cea de-a opta ediţie şi este cea mai importantă manifestare de acest gen, organizată semestrial la Târgu-Mureş. Evenimentul se va încheia în această seară, în jurul orei 18.00, astfel că mureşenii încă mai pot admira cele mai frumoase rochii de mireasă sau să guste din cele mai delicioase torturi de nuntă, la Promenada Mall.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: