Florea: ”Nu cred că PDL ar fi obţinut rezultate mai bune în afara ARD-ului”

Florea: ”Nu cred că PDL ar fi obţinut rezultate mai bune în afara ARD-ului”

Dorin Florea s-a declarat nemulţumit de rezultatele alegerilor parlamentare

Prim vicepreşedinte al PDL şi primar al Târgu-Mureşului, Dorin Florea, s-a declarat nemulţumit de rezultatul alegerilor parlamentare şi spune că spera ca ARD să primească măcar 20-25% din voturi.

El a afirmat că la reuniunea de vineri a Comitetului Director al PDL urmează să fie făcută o analiză a rezultatului alegerilor parlamentare, fără sp fie nevoie să fie ”tăiate capete” doar pentru satisfacţia de moment a unora, referindu-se la primarul din Arad, Gheorghe Falcă, după ce acesta a cerut ca Vasile Blaga să renunţe la mandatul său, întrucât obiectivul de 24% al PDL nu a fost atins. În plus, el a vrut să sublinieze că nu agreează ideea conform căreia PDL fi putut să obţină mult mai multe voturi dacă nu ar fi candidat alături de alte formaţiuni politice, în cadrul Alianţei România Dreaptă.

Totuşi, primarul Târgu-Mureşului a declarat că Alianţa trebuia făcută mult mai devreme, acesta fiind unul din motivele pentru care ARD nu a obţinut mai multe voturi. Conform prim vicepreşedintelui PDL, Alianţa a pierdut alegerile deoarece candidaţii ei nu au ştiut să-şi atragă naţiunea română în calitate de partener electoral.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările