Echipa FCM, în cantonament în Antalya

Echipa FCM, în cantonament în Antalya

Fotbaliştii mureşeni se antrenează în Turcia foto arhivă

Echipa de fotbal FCM Târgu-Mureş se pregăteşte în aceste zile în Antalya. Lotul, antrenat de Marius Lăcătuş va rămâne în Turcia până în 16 februarie şi va disputa şase meciuri amicale în compania unor echipe din Turcia şi Ucraina.

Ştiri pe aceeaşi temă


Din lotul care a plecat în cantonament în Turcia fac parte portarii Balauru, Albuţ şi Caparco, fundaşii Vagner, Topic, Szilagyi, D. Matei, Iencsi, E. Nicu, Ghionea, Cordoş, Gugu, G. Kiriţă şi M. Pop, mijlocaşii Fl. Dan, Astafei, Pădureţu, Ilyes, Bumba, Firţulescu, Bungărdean şi atacanţii Celsinho, Sg. Buş, Subotic, R. Stoica şi Hodgyai.

Din lotul echipei noastre pentru cantonamentul din Turcia, Gugu, Sg. Buş şi Bumba se află deja în Antalya, la pregătirile centralizate ale echipelor naţionale de seniori şi de tineret. La finalul acestora, pe 2 februarie, cei 3 vor face joncţiunea cu lotul pregătit de Marius Lăcătuş.

În lotul deplasat în Antalya fac parte şi 3 jucători de la echipa a II-a, Mircea Pop, Lucian Bungărdean şi Hodgyai Laszlo şi unul de la echipa de juniori A, Răzvan Stoica.

Mario Donadoni şi Petre Goge au rămas la Tîrgu-Mureş şi se vor pregăti cu echipa a II-a. Ciprian Vasilache a rămas şi el acasă, fiind în refacere după operaţia suferită.

Din lotul formaţiei FC Municipal nu mai face parte jucătorul senegalez Issa Ba, al cărui contract a fost reziliat. De aseemena, atacantul din Republica Moldova, Anatolie Doroş, nu a convins conducerea tehnică şi nu a fost păstrat în lot.

În cantonamentul din Antalya, FC Municipal va disputa 6 jocuri amicale în compania formaţiilor Kryvbas Krivoi Rog, Inter Baku sau FC Minsk, Daugava Daugavpils, Napredak Krusevac, Arsenal Kiev şi Brondby.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările