Curse de caiac, canoe, rafting şi slalom pe ape repezi în cadrul Mureş Marathon 2013

Curse de caiac, canoe, rafting şi slalom pe ape repezi în cadrul Mureş Marathon 2013

Mureş Marathon, edişia 2013, va avea loc între 19 şi 21 aprilie

Cel mai important eveniment sportiv organizat anual în Defileul Mureşului, Mureş Marathon, va avea loc între 19 şi 21 aprilie, evenimentul ajungând la ediţia a patra, una care se anunţă a fi extrem de spectaculoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Startul la „Mureş Marathon” se va da în comuna Meştera, iar finish-ul, în Răstoliţa. Distanţa pe care trebuie să o parcurgă fiecare concurent sau echipaj este de 24 de kilometri. După terminarea maratonului concurenţii vor putea participa la concursul de slalom pe ape repezi pe râul Mureş, care va fi organizat în localitatea Răstoliţa.

Organizatorii de la Outdoor Experience au ales râul Mureş pentru că gradul de dificultate permite participarea amatorilor în concurs şi în plus, se află în mijlocul ţării, ceea ce va duce la înscrierea unui număr mare de participanţi, din mai multe judeţe.

Participanţilor li se asigură gratuit spaţiu pentru cazarea cu cortul.Echipamentul trebuie asigurat de fiecare participant, iar purtarea vestelor de salvare şi a căştilor de protecţie pe tot parcursul concursului este obligatorie, din motive de siguranţă.

Detalii despre competiţie

Informaţii adiţionale puteţi obţine la numărul de telefon 0747 835.624 sau trimiţînd un mail la muresmarathon@outdoorexperience. ro. De asemenea, pe site-ul celor de la Outdoor Experience, www.outdoorexperience.ro, sunt publicate orarele probelor, regulamentul de participare şi detalii referitoare la traseul exact al fiecărei probe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările