Compania mureşeană REEA participă la cea mai importantă conferinţă europeană din zona web-ului

Compania mureşeană REEA participă la cea mai importantă conferinţă europeană din zona web-ului

Daniela Ferenczi a participat deja la conferinţa iStrategy

După participarea la iStrategy, conferinţa de marketing digital şi comunicare desfăşurată la Londra în perioada 26 – 27 noiembrie, Daniela Ferenczi, online marketing specialist / UX designer va reprezenta REEA la Paris, la cea mai importantă conferinţă europeană din zona web-ului.

Ştiri pe aceeaşi temă

“LeWeb” este deja la cea de a 8-a ediţie şi s-a impus ca cea mai importantă conferinţă destinată web-ului, desfăşurată în Europa. Evenimentul  are loc în perioada 4 – 6 decembrie la Paris. Timp de 3 zile, reprezentanţii celor mai mari companii web din lume, precum Google, Microsoft, Nokia, Yahoo, alături de Facebook, Twitter sau Badoo, vor urca pe scenă pentru a discuta despre noutăţile aduse de anul ce se încheie, dar şi pentru a oferi lumii o proiecţie a ceea ce urmează să se întâmple anul următor.

LeWeb Paris 2012 are ca temă THE INTERNET OF THINGS. Seminarii şi workshop-uri precum “iThings”, “Data Everywhere”, “M2M”, “Connected Objects” sau “Web 3.0” vor fi, rând pe rând, centre de interes pentru cei 3.500 de profesionişti din 76 de ţări care participă la “Le Web”.

Punctul forte al acestui eveniment de anvergură este legat în primul rând de networking. “LeWeb” oferă participanţilor o şansă unică de a întâlni potenţiali clienţi, colaboratori sau investitori.

Compania târgumureşeană REEA,  jucător important pe piaţa dezvoltatorilor de soluţii web integrate va fi prezentă la “Le Web” prin Daniela Ferenczi, online marketing specialist/UX designer.

Daniela Ferenczi spune că ”întâlnirea de la Paris, este, pe de o parte, concluzivă pentru 2012. Cei mai importanţi pioni din piaţă se întâlnesc pentru a trage linie la sfârşitul acestui an şi pentru a-şi expune concluziile. Pe de altă parte, “Le Web” va oferi o prognoză realistă asupra a ceea ce urmează să se întâmple important pe pieţe anul viitor”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările