Cioban sfâşiat de urs în judeţul Mureş. Bărbatul a fost găsit mort la marginea unei păduri

Cioban sfâşiat de urs în judeţul Mureş. Bărbatul a fost găsit mort la marginea unei păduri

Foto Shutterstock

Un cioban a fost găsit mort, sâmbătă, la marginea unei păduri din judeţul Mureş. Cel mai probabil, bărbatul de 63 de ani a fost sfâşiat de un urs, care i-a mâncat o mână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, un cioban din Cucerdea, judeţul Mureş, a sesizat Poliţia din Târnăveni că şi-a găsit mort un coleg, la marginea unei păduri dintre comuna respectivă şi localitatea Giuluş.
Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 63 de ani găsiut mort are răni profunde la cap provocate de atacul unui animal sălbatic, cel mai probabil un urs, care i-a mâncat ciobanului şi o parte a mâinii drepte.

Poliţiştii din oraşul Târnaveni au fost sesizaţi sâmbătă, de către un cioban de la o stână din Cucerdea, că şi-a găsit un coleg mort la marginea unei păduri dintre localităţile Cucerdea şi Giuluş.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima este un cioban plecat vineri seara de la stână cu oile, care nu a mai revenit.

Cadavrul bărbatului va fi dus la Serviciul de Medicină Legală Târgu Mureş pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: