Cine este şoferul care a provocat cumplitul accident din Ungaria. A lăsat în urmă doi copii orfani

Cine este şoferul care a provocat cumplitul accident din Ungaria. A lăsat în urmă doi copii orfani

Nouă cetăţeni români şi-au pierdut viaţa într-un accident în apropiere de capitala Ungariei. FOTO: Poliţia maghiară

Un accident cumplit în care au murit nouă români, pasageri ai unui microbuz, a avut loc marţi, 22 mai, în apropiere de Budapesta. Potrivit poliţiei maghiare, vina i-ar aparţine şoferului de microbuz în care se aflau victimele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul ar fi forţat o depăşire pe un drum naţional din Ungaria, iar vehiculul pe care îl conducea s-a izbit violent de un camion care transporta nisip. Acesta realiza o transmisie live pe Facebook chiar în momentul în care s-a produs tragedia.
 
Potrivit unor surse, şoferul se numeşte Petru Kalau, este din localitatea Deaj (judeţul Mureş) şi era tatăl a doi copii. Şapte dintre cei nouă pasageri ar fi din localitatea Deaj, iar alţi doi dintr-un alt sat mureşean, Agrişteu. 
 
Informaţia a apărut şi pe pagina de Facebook Info Trafic Târgu Mureş, unde internauţii susţin că Petru Kalau s-ar fi aflat la volanul microbuzului. 
 
Citeşte şi

VIDEO Imagini tulburătoare filmate înainte de accidentul în care nouă români au murit în Ungaria: şoferul făcea Live pe Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările