Carte cu poezii 100% mureşeană, disponibilă exclusiv pentru iPad

Carte cu poezii 100% mureşeană, disponibilă exclusiv pentru iPad

Cartea este disponibilă pe iBook Store şi poate fi descărcată gratuit

Volumul ”Păpădii”, scris de târgumureşeanca Mediana Stan, cu ilustraţii realizate de de Ráduly Melinda, din cadrul companiei de IT Reea, a fost publicată pe iBook Store şi este disponibilă exclusiv pentru iPad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartea conţine 23 de poezii, are 26 de pagini,  poate fi descărcată gratuit şi este disponibilă exclusiv pe iPad. Cartea poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă în două limbi, română şi engleză

Păpădii este o carte de poezii pentru copii, în care joaca porneşte din nimic: păpădii sau un avion de hârtie. Dacă vrei să te joci, găseşti cu ce. Păpădiile sunt mingi, umplu saltelele sau explodează, iar nelipsitul avion de hârtie încărcat cu pasageri micuţi trece de la o poezioară la alta, într-o lume a naturii pure populate de castori, păsări, peşti, zâne, flori, raze, stele, ba chiar galaxii”, spune autoarea cărţii, Mediana Stan.

Comunicarea este din ce în ce mai dependentă de mediul digital, iar în contextul publicării unei cărţi pentru iPad, compania mureşeană Reea a făcut paşi considerabili spre alfabetizarea digitală, al cărei beneficiu major este interactivitatea.

Echipa Reea pregăteşte publicarea unui manual auxiliar de matematică destinat elevilor clasei a doua, care va fi disponibil în curând pe tabletă. Acesta va conţine explicaţii teoretice, exerciţii rezolvate, exerciţii interactive şi filmuleţe în care sunt explicate lecţiile.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările