Au mai rămas trei zile în care nureşenii îşi pot alege medicii cu care se mândresc. Vezi aici cum decurge votul

Au mai rămas trei zile în care nureşenii îşi pot alege medicii cu care se mândresc. Vezi aici cum decurge votul

Mureşul îşi caută medicii de cinci stele foto arhivă

„Adevărul" îi caută pe cei mai bunic cinci medici, cei cu care Mureşul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care Mureşul se mândreşte.

Ştiri pe aceeaşi temă


Au mai rămas doar trei zile în care mureşenii pot vota pe mures.adevarul.ro medicii cu care se mândresc. Până acum 1.213 mureşeni şi-au exprimat preferinţele pe mures.adevarul.ro.

Pe primele cinci poziţii se găsesc, Tiberiu Băţag, Şeful Clinicii de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Clinc Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, care a obţinut votul a 27,64% dingtre mureşeni. Înainte cu trei zile de "Stop vot" pe locul al doilea se află Raed Arafat, Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, medic de Medicină de urgenţă şi fondator al SMURD Mureş. Acesta a fost votat de 21,63% dintre mureşeni.

Pe locul al treilea se află chirurgul cardiovascular Horaţiu Suciu, şeful Clinicii Chirurgie Cardiovasculară adulţi şi copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, care a obţinut votul a 19,57% dintre mureşeni.

În top cinci se află în prezent şi prof.univ.dr. Radu Deac, renumit chirurg cardiovascular, cu care se mândresc 7.4% dintre mureşenii care au votat. Pe locul cinci în top se află şi medicul urolog Martha Orsolya, votată de 4,77% dintre mureşeni.

Alături de mureşeni, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care oraşul nostru se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte Adrian Mureşan, director executiv al DSP Mureş, Andreia Morariu, director al Fundaţiei Alpha Transilvană, Ionela Ciotlăuş, director executiv al spitalului Nova Vita San, alături de Konrad Judit, manager al Spitalului Clinic Judeţean.

Miercuri, 2 noiembrie, votul se va închide şi apoi veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor. Votează-ţi medicul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegi!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările