Astăzi vedem primele patru filme din cadrul Romanian Short Waves

Astăzi vedem primele patru filme din cadrul Romanian Short Waves

”Tatăl meu e cel mai tare” va putea fi urmărit diseară la J'ai Bistrot

Localul J'ai Bistrot va găzdui în această seară Romanian Short Waves, un proiect cultural ce include filme de scurtmetraj prezentate la Short Film Corner Cannes, o secţiune a festivalului de film, lansată în 2004.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această seară, începând cu ora 19:00, mureşenii vor putea urmări patru filme de scurtmetraj. La început, va fi difuzat „Wedding Duet”, în regia lui Goran Mihailov, un film cu o durată de 19 minute. Urmează apoi „Fotografii de familie”, în regia lui Andrei Cohn, un film de 26 de minute, după care spectatorii vor asista la prezentarea celui mai lung film al serii, „Tatăl meu e cel mai tare”, în regia lui Radu Potcoavă, 29 de minute. Acesta prezintă povestea lui Andrei, care devine pionul principal într-o reţea de mafioţi de cartier.

Seara de filme de scurtmetraj prezentate şi la Cannes se va încheia cu „Lost Springs 2”, în regia lui Andrei Dobrescu, un film cu o durată de 14 minute. Filmul spune povestea unui regizor proaspăt întors din America, ce este chemat să dea un interviu pentru Enciclopedia Personalităţilor. Un local liniştit, o ziaristă frumoasă, un pic de faimă, totul pare să meargă nemaipomenit de bine.


Romanian Short Waves este un program de scurtmetraje prezentat în cadrul Short Film Corner, o secţiune dedicată filmului scurt la Cannes Market. Proiectul este coordonat de către Asociaţia Culturală Secvenţe, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Biletele de intrare costă 5 lei, iar rezervări pot fi făcute la numărul 0727 376224.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările