Şofer analfabet a încercat să mituiască un poliţist

Şofer analfabet a încercat să mituiască un poliţist

Poliţistul a descoperit că şoferul care a urcat beat la volan nu cunoştea semnele de circulaţie FOTO: arhivă

Un şofer din judeţul Mureş a fost trimis în judecată pentru dare de mită după ce a încercat să dea unui poliţist 2000 de lei, care în schimbul sumei de bani ar fi trebuit să ascundă faptul că cel care conducea maşina era analfabet şi nu cunoştea nici măcar semnele de circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul s-a prezentat la Poliţia Rutieră şi a mărturisit că are dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis. Şoferul voia să plătească analizele medico-legale pentru probele prelevate şi l-a rugat pe poliţist să îl ajute la urgentarea dosarului. Poliţistul şi-a dat imediat seama că şoferul scria şi citea cu dificultate, iar când l-a întrebat mai multe despre semnele şi regulile de circulaţie nu s-a descurcat. Şoferul analfabet a vrut în schimb să cumpere tăcerea poliţistului şi i-a oferit 2000 de lei. La sesizarea poliţistului, procurorii au organizat un flagrant, iar şoferul a fost prins.

citeşte şi:

Adresa de e-mail a deputatului Iulian Vladu a fost spartă. Hackerii au cerut 2.800 de dolari

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi deputatul Vlad Cosma, trimişi în judecată de DNA

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: