Peste 155.000 de tineri sunt aşteptaţi la BAC. Nu avem o abordare psihoeducaţională în care în mod structurat prin cursuri din programă să abilităm copiii cum să înveţe eficient, cum să-şi gestioneze stresul înainte de examen, care sunt cele mai bune tehnici de memorare, etc. Parţial eşecul este explicabil şi din acest motiv. Scriu doar câteva recomandări pentru elevi şi părinţi desigur.

acum 3 luni · comentarii (4)

Cele două incidente cărora le-a căzut victimă dl. Nicuşor Dan, candidatul oficial şi comun al PNL şi al USR la Primăria Capitalei, mi se par mai mult decât îngrijorătoare. E implicat în ele până în gât PSD care şi-a mai dovedit o dată natura comunistoidă. Faptul că, precum PMR în anii 1945-1946, nu se poate despărţi de ghioagă.

acum 3 luni · comentarii (41)

Cele două incidente cărora le-a căzut victimă dl. Nicuşor Dan, candidatul oficial şi comun al PNL şi al USR la Primăria Capitalei, mi se par mai mult decât îngrijorătoare. E implicat în ele până în gât PSD care şi-a mai dovedit o dată natura comunistoidă. Faptul că, precum PMR în anii 1945-1946, nu se poate despărţi de ghioagă.

acum 3 luni · comentarii (41)

În ultimii 30 de ani interesul faţă de absolvirea unei facultăţi tehnice a scăzut, iar acest lucru se datorează în general superficialităţii şi uşurinţei cu care universităţile private au eliberat diplome către "specialişti" care nu au dat o singură zi pe la cursuri sau examene. Vă voi prezenta mai jos câteva argumente, spun eu solide, care vă pot da de gândit.

acum 3 luni · comentarii (12)

Sebastian Constantinescu a înfiinţat touroperatorul Travel Planner în urmă cu 12 ani. A început activitatea în vara anului 2008, în pragul crizei economice şi a avut un parcurs cel puţin interesant. Din acest interviu vom afla cum se poate reinventa turismului, în contextul unei noi crize şi mai puternice, apărută, de data aceasta, peste noapte.

acum 3 luni · comentarii (0)

Este îngrijorător să vezi cum instituţiile fundamentale ale statului se atacă între ele, îşi aduc acuzaţii grave, din interese mai degrabă electorale, care nu ţin de bunăstarea şi siguranţa societăţii româneşti. Politicienii care le conduc sunt total lipsiţi de responsabilitatea funcţiei alese sau numite pe care o deţin. Ştiu doar să-şi aducă acuzaţii reciproce, să se împartă  în buni şi răi, după criterii numai de ei ştiute.

acum 3 luni · comentarii (16)

Ce este cu acest grup? Auzim tot mai mult de membrii lui, care sunt aleşi în Parlamentul României pe listele unor partide. Aparent, totul este minunat: politicieni care se roagă, poţi crede. E de bine. Se roagă şi organizează periodic în Parlament ”micul dejun cu rugăciune”. Frumos, oamenii sunt pioşi – aşa am putea presupune.

acum 3 luni · comentarii (99)

Echipa de la Facebook a ales să elimine din reţea unul dintre mesajele semnate de echipa de campanie a candidatului Donald J. Trump. În sine, textul nu are ceva nou, mai degrabă este unul perfect obişnuit în linia acuzaţiilor privind un complot naţional organizat de extremiştii de stânga din ANTIFA împotriva statului de drept.

acum 3 luni · comentarii (72)

Am cântărit, am măsurat, am adunat, am scăzut, am înmulţit şi-am împărţit. Am comparat mere cu pere şi stânga cu dreapta. Am pus faţă în faţă pe alba cu neagra şi pe tanda cu manda. Concluzia este un mic rezumat al istoriei românilor: să se dea, că altfel n-avem cum.

acum 3 luni · comentarii (36)

În aceste vremuri tulburi, schimbarea este ceea ce oamenilor le este cel mai greu să asimileze, angajaţii preferând să nu o experimenteze deloc, dacă se poate. Dar iată că, deşi trăim un moment pe care nimeni dintre noi nu l-a mai trăit vreodată, aş vrea să vă arăt de ce pentru noi metodologia Agile şi comunicarea continuă pot fi de mare ajutor şi îmbunătăţesc productivitatea în situaţii de incertitudine precum cea pe care o traversăm acum.

acum 3 luni · comentarii (4)

La începutul lunii aprilie, cu toată Europa aflată în lockdown, vedeam imagini stupefiante de pe aeroportul din Cluj, unde mii de români erau înghesuiţi, fără nicio precauţie şi fără nicio grijă pentru distanţare, pentru a pleca cu avioane speciale în Germania, la fermele de sparanghel.

acum 3 luni · comentarii (2)
Postari Recente