Zeci de adolescenţi au fost amendaţi de poliţie pentru că au chefuit de Revelion

Zeci de adolescenţi au fost amendaţi de poliţie pentru că au chefuit de Revelion

Tinerii au apărut într-un videoclip postat pe Facebook, după care a fost şters                       FOTO:Facebook

Peste 20 de adolescenţi din municipiul Motru au fost amendaţi de poliţie pentru că au petrecut de Revelion şi nu au respectat măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID -19.

Tinerii au apărut într-un videoclip în timp ce sparg sticle. „Poliţiştii i-au amendat pe adolescenţii din Motru care au apărut într-un videoclip în timp ce spărgeau sticle. Aceştia au fost sancţionaţi pentru că nu au respectat măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID -19: „Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în noaptea de 31.12.2020/01.01.2021, mai multe persoane au participat la o petrecere privată, la o locaţie de pe raza comunei Padeş, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor şi măsurilor de protecţie individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID -19.

Astfel, au fost identificate toate persoanele participante la eveniment, în număr de 21, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 20.000 lei, în conformitate cu prevederile Lg. 55/2020.

Facem precizarea că desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private sunt interzise.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, sănătatea şi siguranţa cetăţenilor fiind prioritare pentru noi“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările