VIDEO Turişti rămaşi înzăpeziţi pe un drum forestier din zona Rânca

VIDEO Turişti rămaşi înzăpeziţi pe un drum forestier din zona Rânca

Maşinile turiştilor au fost tractate

Cinci turişti din judeţul Argeş au rămas înzăpeziţi cu maşini de teren pe un drum forestier din Munţii Parâng, din zona Rânca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceştia au sesizat jandarmii montani, care s-au deplasat în zona în care se aflau turiştii, la aproximativ patru kilometri de Transalpina.

„Jandarmii montani s-au deplasat la locul indicat, au căutat şi găsit maşinile, deoarece turiştii nu mai recunoşteau zona, după care au luat legătura cu o persoană care deţinea un autoturism dotat cu troliu, întrucât nu se puteau întoarce autoturismele ca urmare a lăţimii drumului forestier. Au săpat cu lopeţile şi au degajat zăpada din jurul autoturismelor, acestea fiind ulterior trase cu troliul de maşina de teren cu spatele pe o distanţă de 2 km. După intervenţia care a durat până la ora 20.30, turiştii s-au putut întoarce în Rânca la locul de cazare“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: