VIDEO S-a redeschis circulaţia pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară

VIDEO S-a redeschis circulaţia pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară

Circulaţia pe Transalpina s-a redeschis de astăzi

Circulaţia pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară care străbate Munţii Parâng, a fost redeschisă de astăzi.

Comisia de siguranţă rutieră a inspectat drumul şi a hotărât că se poate circula din nou pe şoseaua turistică. „Comisia a propus reluarea traficului auto, după s-a deplasat în teren şi a verificat starea drumurilor“, a spus Cristi Tudor, reprezentant a Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu. 
Circulaţia este permisă doar in intervalul orar 8,00-20,00, viteza maxima fiind limitată la 30 km/ora, iar tonajul la 7,5 tone. 
„Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere pe sectorul Rânca – Obârşia Lotrului începând de astăzi, 04.06.2018.
Decizia deschiderii circulaţiei a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanţii DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj şi IPJ Vâlcea.
Astfel, pe DN 67 C, Rânca – Obârşia Lotrului, circulaţia va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă toatală autorizată de 7,5 tone în intervalul orar 08:00-20:00, cu o viteză maximă de  30 km/ora.
Circulaţia va fi deschisă până la data de 15 octombrie, dar în funcţie de condiţiile meteo CNAIR SA  poate restricţiona sau prelungi termenul de închidere a circulaţiei“, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: