VIDEO Reacţia surprinzătoarea a lui Horaţiu Mălăele când şi-a revăzut un coleg de clasă din timpul liceului

VIDEO Reacţia surprinzătoarea a lui Horaţiu Mălăele când şi-a revăzut un coleg de clasă din timpul liceului

Horaţiu Mălăele i-a încântat pe târgujienii care i-au urmărit spectacolul

Horaţiu Mălăele a susţinut, luni seară, un spectacol de excepţie la el acasă, pe scena Teatrului „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În stilul său inconfundabil, Horaţiu Mălăele a făcut publicul prezent în sala teatrului din Târgu Jiu să râdă în hohote, să se întristeze, dar să şi reflecteze îndelung. Spectacolul „Sunt un orb“ s-a bucurat de succes pe marile scene ale ţării, dar, la Târgu Jiu, Horaţiu Mălăele a recitat cu mai mare însufleţire pentru că se afla în faţa alor săi. Artistul a recitat câteva poezii ale poetul târgujian Spiridon Popescu, cunoscut pentru creaţiile sale. 
 
După încheierea spectacolului, Horaţiu Mălăele a dat autografe pe cartea sa şi s-a reîntâlnit cu prietenii din copilărie şi tinereţe, dar şi cu foştii colegi de şcoală. Pe unul dintre aceştia l-a lovit uşor cu palma peste frunte, după ce i-a amintit o întâmplare din tinereţe când i-a spart ochelarii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările