VIDEO Percheziţii la comercianţi care vând cherestea. Evaziunea fiscală se ridică la 300.000 de lei

VIDEO Percheziţii la comercianţi care vând cherestea. Evaziunea fiscală se ridică la 300.000 de lei

Anchetatorii susţjn că prejudiciul se ridică la 300.000 de lei

Trei percheziţiii au avut loc, astăzi, în judeţul Gorj şi una în judeţul vecin, Hunedoara, la comercianţii de cherestea, într-un dosar de evaziune fiscală

Ştiri pe aceeaşi temă

Ancheta este derulată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Gorj. Dosarul penal are ca obiect săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, privind comercializarea de cherestea, fără să se înregistreze în contabilitate toate veniturile realizate.
„Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate în vederea continuarea cercetărilor documente care urmează să facă obiectul cercetărilor şi s-a procedat la inventarierea materialului lemnos identificat la două depozite.
Prejudiciul în cauză este de peste 300.000 de lei, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj şi a poliţiştilor din cadrul IPJ Hunedoara“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările