VIDEO Patru tineri care au tâlhărit prostituate au fost capturaţi de poliţie. Purtau măşti şi mănuşi de protecţie în timpul jafurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru suspecţi de tâlhărie asupra prostituatelor au fost prinşi
Cei patru suspecţi de tâlhărie asupra prostituatelor au fost prinşi

Patru tineri, care sunt acuzaţi că în urmă cu o săptămână şi jumătate au jefuit mai multe tinere despre care există indicii că practicau prostituţia, au fost capturaţi

Aceştia purtau măşti şi mănuşi de protecţie în momentul în care au comis jafurile. Aceştia au intrat în două apartamente închiriate în care se aflau mai multe tinere. Una dintre acestea s-a speriat şi a sărit pe geam, lovindu-se la genunchi. 

„În continuarea cercetărilor privind cele două infracţiuni de tâlhărie calificată, săvârşite un noaptea de 23/24 iunie a.c., poliţişti de investiţii criminale din cadrul Politiei Municipiului Tg Jiu au identificat şi reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva al IPJ Gorj, patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 31 de ani, unul din oraşul Târgu Cărbuneşti şi ceilalţi din Târgu Jiu.

Cei patru urmează sa fie prezentati mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventiv“, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Vă mai recomandăm

Tinere bănuite că practică prostituţia, tâlhărite de bărbaţi care purtau măşti şi mănuşi de protecţie

Femeie încarcerată pentru proxenetism şi trafic de persoane

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite