UPDATE Patronul mai multor farmacii din Târgu Jiu şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două maşini au intrat în coliziune pe Drumul Naţional 67 , în localitatea Bengeşti Ciocadia
Două maşini au intrat în coliziune pe Drumul Naţional 67 , în localitatea Bengeşti Ciocadia

Un om de afaceri, care deţinea mai multe magazine în Târgu Jiu, a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă după-masă în localitatea Bengeşti Ciocadia, pe Drumul Naţional 67

UPDATE

Şi şoferul celeilalte maşini implicate în accident s-a stins din viaţă. Este vorba de un tânăr de 21 de ani, care ar fi vinovat de producerea accidentului. 

Romeo Cristian, patronul unui lanţ de farmacii din Târgu Jiu, s-a stins din viaţă.

cristian

„În urmă cu puţin timp am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un grav accident de circulaţie produs pe raza localităţii Scoarţa, satul Câmpu Mare in care au fost implicate 2 autovehicule.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detaşmentului de Pompieri Tg-Jiu, precum şi doua echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime.

Una dinte victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie, medicul sosit la fata locului a declarat decesul.

accident

Celelalte două victime au suferit leziuni multiple si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu.

accident

Colegii poliţişti efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic“, a transmis ISU Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite