VIDEO Paranghelie într-un cartier de romi din Târgu Jiu, în plină criză generată de coronavirus. Au scos boxele în stradă şi s-au distrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri de etnie romă din cartierul Obreja, din municipiul Târgu Jiu, au organizat o petrecere în plină stradă, cu toate că adunările şi evenimentele de acest fel sunt interzise în perioada stării de urgenţă.

Aceştia au scos boxele în stradă şi au început să se distreze pe ritmuri de manele. Nu a lipsit, bineînţeles, băutura. Mai mult decât atât, paranghelia a fost transmisă „live“ pe Facebook.

Cheful a fost stricat de către poliţişti, care au intervenit şi au aplicat amenzi.

„În seara de 21 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au constatat faptul că, in cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice şi ascultau muzică, provenind de la o staţie de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona, fără să dea dovadă de comportament moral, civic şi responsabil, având în vedere starea de urgenţă generată de pandemia cu Coronavirus. Zece persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei", a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite