VIDEO Om de afaceri bătut cu bestialitate cu ranga pe o stradă din Târgu Jiu. Scena a fost filmată de o cameră de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri din municipiul Târgu Jiu, care a câştigat o licitaţie organizată de Direcţia Silvică Gorj, pentru a culege trufele din  pădurile judeţului, fost bătut cu sălbăticie astăzi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a venit la maşină şi şi-a găsit roata înţepată. La un moment dat, de acesta s-a apropiat un bărbat, care după puţin timp a început să-l lovească. Imediat a venit o altă persoană care a scos un levier dintr-o plasă şi a început să-l lovească într-un mod barbar. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere video. 

„Un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu,  a sesizat faptul că în dimineaţa aceleiasi zile, în timp ce se afla pe o strada din municipiul Târgu Jiu, în apropierea locuinţei de domiciliu, doi bărbaţi necunoscuţi au exercitat acte de violenţa asupra sa.

Totodată, bărbatul a sesizat că autoturismul acestuia, proprietate personală, are anvelopa din dreapta spate înţepată. 

În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de lovirea si alte violente şi distrugere,fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 193 aliniatul 1 Cod Penal , respectiv articolul 253 aliniatul 1 Cod Penal. 

Poliţiştii cuntinuă cercetările în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale ce se impun“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Omul de afaceri se numeşte Florin Glodeanu, iar la mijloc ar fi o răzbunare a unor foşti parteneri de afaceri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite