VIDEO Lecţie oferită de o adolescentă într-un tren: a pus la punct o femeie care mânca seminţe. „Nu vă este ruşine puţin? Vă rog să ridicaţi cojile!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost filmată în timp ce mânca seminţe
Femeia a fost filmată în timp ce mânca seminţe

O tânără care se deplasa cu trenul a filmat o femeie care mânca seminţe, iar cojile ajungeau pe jos. Fata nu s-a oprit aici şi a pus-o la punct pentru că făcea mizerie în compartiment.

Filmarea a fost postată pe Facebook, pe contul Ravena. După ce o filmează în timp ce aruncă o parte din coji pe jos,  tânăra îi reproşează revoltată unei femei că face mizerie în compartiment: „Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?“. 

Femeia ripostează şi îi spune tinerei să-şi vadă de treaba ei. „Nu vreau să-mi văd de treaba mea, pentru că şi eu circul şi nu vreau să circul în mizeria făcută de ceilalţi şi tot noi comentăm că este mizerie. Vă rog să ridicaţi cojile“, i-a răspuns tânăra. „Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac?“, îi spune femeia. Tânăra nu renunţă: „Sunt un cetăţean care circulă cu CFR şi care vrea să fie cureţenie“. Călătoarea nu mai găseşte argumente în discuţia cu tânăra: „Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine“. Până la urmă, femeia recunoaşte că sunt câteva coji de seminţe aruncate pe jos, dar susţine că tânăra nu avea voie să se ia de ea, pentru că este mică: „Da, sunt câteva coji de seminţe. (...) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil“.

Interesant este că niciun alt călător nu a intervenit în discuţia care a avut loc în compartimentul vagonului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite