VIDEO Furtuna a făcut prăpăd în Târgu Jiu: cinci maşini avariate, arbori smulşi din rădăcini şi acoperiş de bloc distrus

VIDEO Furtuna a făcut prăpăd în Târgu Jiu: cinci maşini avariate, arbori smulşi din rădăcini şi acoperiş de bloc distrus

Trei autoturisme au fost avariate de acoperişul unui bloc                                          FOTO: Pandurul

Furtuna a făcut prăpăd sâmbătă după-amiază în municipiul Târgu Jiu. Cinci maşini au fost avariate, mai mulţi brazi şi salcii au fost puse la pământ, iar acoperişul unui unui bloc a fost aruncat în parcare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În zona General Tell, o salcie bătrână a căzut peste un autoturism, care a fost avariat grav. În zona Griviţei, trei maşini au fost avariate de un acoperiş căzut de pe un bloc, din cauza vântului puternic. În zona Popa Şapcă, pervazul de la fereastra unui apartament a fost smuls şi a lovit o maşină.
 
Un brad a cazut lângă sediul PSD, din zona Dacia, iar în zona centru pietonal o salcie şi mai mulţi brazi au fost smulşi din rădăcini. 
 
 
„În această după amiază angajaţii SC EDILITARA PUBLIC SA au intervenit în zonele afectate de furtună. În mai multe cartiere din oraş copacii au fost puşi la pământ de furtună însă aceştia au fost îndepartaţi, pericolele fiind eliminate. 
Angajaţii Edilitara au intervenit în următoarele zone: str. Victoria – zona pietonală, str. Griviţei, Parcul Traian, Aleea Smârdan, zona Dacia“,
a menţionat Ana Maria Ianc, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: