VIDEO A fost lansat filmul de promovare turistică al judeţului Gorj. Imaginile sunt spectaculoase

VIDEO A fost lansat filmul de promovare turistică al judeţului Gorj. Imaginile sunt spectaculoase

Filmul a fost produs de Radu Tora

Filmul de promovare turistică al judeţului Gorj realizat de Consiliul Judeţean şi a fost lansat, joi, în cadrul evenimentelor desfăşurate cu ocazia aniversării a 139 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul documentar care prezintă cele mai importante atracţii turistice din Gorj, dar şi unele tradiţii care se mai păstrează şi în prezent, este conceput într-un mod profesionist, cu imagini la calitate înaltă. Prezentarea este făcută în limba engleză, cu titrare în limba română. Filmul prezintă cele mai importante atracţii turistice: Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, Rânca, Peşterile Muieri şi Polovragi, Cheile Olteţului, Galbenului şi Sohodolului, mănăstirile, municipiul Târgu Jiu, operele lui Brâncuşi şi casa memorială de la Hobiţa, sporturile de aventuri care pot fi practicate, meşteşuguri tradiţionale care s-au păstrat şi în în prezent şi unele obiceiuri. Documentarul reprezintă o carte de vizită pentru judeţul Gorj şi un mijloc de promovare. Imaginile surprinse sunt fabuloase, mai ales peisajele montane. 

Realizarea filmului documentar a fost finanţată de Consiliul Judeţean Gorj. Filmul este produs de Radu Tora, care a realizat astfel de concepţii şi pentru Primăria Craiova sau pentru Consiliul Judeţean Vrancea. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, este menţionat la finalul documentarului ca manager de proiect. 

citeste totul despre: