VIDEO Cei şase puiuţi de câine salvaţi de jandarmii montani din zona Rânca au fost consultaţi de un medic veterinari. Sunt sănătoşi şi aşteaptă să fie adoptaţi

VIDEO Cei şase puiuţi de câine salvaţi de jandarmii montani din zona Rânca au fost consultaţi de un medic veterinari. Sunt sănătoşi şi aşteaptă să fie adoptaţi

Căţeluşii au fost consultaţi                     FOTO:www.facebook.com/Inspectoratul.de.Jandarmi.Judetean.Gorj

Cei şase pui de câine care au fost salvaţi, ieri, de jandarmii montani din Rânca au fost consultaţi de un medic veterinar şi sunt sănătoşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii au adus la Rânca, în locul unde sunt adăpostiţi căţeluşii, un medic veterinar, care i-a consultat şi a stabilit că sunt sănătoşi. Jandarmii au botezat-o căţeluşă „Ursa“, iar puiuţii aşteaptă să fie adoptaţi. 
 
Jandarmii montani din Gorj au salvat sâmbătă, 15 decembrie, şase pui de câine găsiţi într-o pădure din zona montană Rânca. După ce jandarmii i-au luati şi au plecat cu ei cu maşina, căţeaua i-a urmat mai bine de un kilometru.
 
„Astăzi am revenit la Rânca, aşa cum am promis, cu domnul medic veterinar Costin Bărbat, pentru consultarea căţeluşei şi a puilor. În urma consultului medical a rezultat că sunt bine. Căţeluşa a fost adăpostită în centrala termică peste noapte din cauza condiţiilor meteorologice neprielnice. A alăptat şi s-a liniştit. Li se vor acorda în continutare asistenţa medicală de specialitate, după care vor fi preluaţi şi transportaţi la Târgu Jiu, în vederea adoptării lor. Colegii au denumit căţeluşa «Ursa». Răspunde la comenzi, este jucăuşă şi foarta cuminte, după cum se vede. Puişorii sunt adorabili. Dacă aveţi alte propuneri pentru cei şase puişori, dintre care patru sunt masculi, le aşteptăm cu interes pe pagina de Facebook a unităţii“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj. 
 
 
 
Citeşe şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: