VIDEO Bătaie între preşedintele USR dintr-o comună din Gorj şi un consilier local de la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consilier local PNL din comuna gorjeană Băleşti s-a încăierat, ieri seară, cu preşedintele organizaţiei USR din localitate.

Florin Papuc, de la USR, spune că se afla pe un drum din satul Stolojani pentru a strânge semnături în vederea înscrierii în cursa prezidenţială a liderului partidului, Dan Barna. La un moment dat, de acesta s-a apropiat consilierul local Ion Bălan, de la PNL, care l-a ameninţat cu bătaia pentru că a vorbit urât la adresa sa. Cei doi s-au încăierat, iar băieţii consilierului liberal au intervenit pentru a-i despărţi. „Am spus şi îmi asum acest lucru că domnia sa şi-a angajat fata în Primăria Băleşti şi că nu a făcut niciun proiect de hotărâre de Consiliul Local de când este consilier, de trei ani de zile, pentru comunitatea pe care o reprezintă. Probabil că a fost deranjat. M-a bruscat. Nu mi-a dat la faţă. La mână puţin. A vrut să dea, dar l-am ţinut de mâini. Nu mi-am permis să-l lovesc, fiind mai în vârstă. Eu am o educaţie şi, probabil că dânsul nu o are. Mi-a zburat telefonul din mână, ochelarii şi mapa pe care o aveam cu tabelele de semnături au picat pe jos“, a spus Florin Papuc. Acesta a sunat la 112 şi un poliţist a venit la faţa locului. 

Primar: „Face afirmaţii nefondate“

Primarul comunei Băleşti, Mădălin Ungureanu (PNL) susţine că preşedintele USR din localitate nu trebuie luat în serios, pentru că acuză pe toată lumea: „Nu ştiu în ce context a avut loc altercaţia. Nu ştiu dacă a fost agresat sau nu. Dumnealui nu prea ştie să vorbească. Pe unde merge în teren, vorbeşte urât la adresa altor oameni. Eu nu pot să spun dacă  a fost sau nu agresat. Pentru asta sunt organe abilitate. Am înţeles că a depus o plângere. Cei de la Poliţie îşi vor spune punctul de vedere. Am înţeles că şi consilierul local a depus o plângere. Comportamentul şi limbajul domnului Papuc lasă de dorit. Pentru el, toată lumea este hoaţă şi toţi fură. Face afirmaţii nefondate. Este un personaj care a aminteşte de piesele lui Caragiale“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite