VIDEO Un baschetbalist de la Steaua şi-a cerut în căsătorie iubita într-un mod special. Ce surpriză i-a pregătit sportivul romantic chiar în sala de cinema

VIDEO Un baschetbalist de la Steaua şi-a cerut în căsătorie iubita într-un mod special. Ce surpriză i-a pregătit sportivul romantic chiar în sala de cinema

Adrian şi Adelina se iubesc de trei ani

Adrian Roşu, baschetbalist al echipei Steaua Bucureşti, trăieşte de aproximativ trei ani o frumoasă poveste de iubire cu târgujianca Adelina Tilivea, pe care a cunoscut-o în perioada în care juca pentru formaţia gorjeană Energia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul sportiv în vârstă de 24 de ani a plecat din oraşul lui Brâncuşi, dar dragostea lui pentru Adelina nu a încetat. Pentru că iubirea lui este specială, Adrian s-a gândit s-o ceară în căsătorie tot într-un mod deosebit. Astfel, baschetbalistul a pus la cale o mare surpriză. Cu o firmă de specialitate din Ploieşti a pregătit un filmuleţ în care prezintă un desen animat cu povestea de dragoste dintre un prinţ şi o prinţesă, după care revine la personajele principale. Adrian a vrut să-i ceară mâna într-un mod clasic, aşa că i-a cerut permisiunea tatălui viitoarei soţii pentru a o cere în căsătorie.
 
Căutam anumite idei de a o cere căsătorie, pentru că îmi doream să fie ceva special, şi aşa am am ajuns la acestă cerere mai inedită. Din octombrie lucrez la acest film împreună cu o firmă. Am avut şi inelul pregătit“, ne povesteşte Adrian Roşu. 
 

„Ne vom aminti tot timpul

 
Chiar în ziua de Crăciun, baschetbalistul a invitat-o la film pe Adelina, dar şi pe familie ei, la Cinema City Târgu Jiu. În prealabil a discutat cu reprezentanţii de la Cinema City pentru ca, înainte de difuzarea filmului, pe ecran să ruleze filmuleţul pregătit de Adrian pentru iubita lui. Tânăra nu ştia ce urmează să se întâmple şi avea impresia că urmăreşte chiar filmul pentru care venise la cinema.
„A fost o surpriză foarte mare pentru ea şi asta am dorit. A fost mirată nu se aştepta la aşa ceva. I-am dăruit şi inelul pe care îl aveam pregătit şi am cerut-o de soţie. A fost un moment special pentru amândoi şi sigur ne vom aminti tot timpul “,
a mai spus Adrian.
 
Tânărul sportiv este din Miercurea Ciuc. Acesta a jucat pentru mai multe echipe, printre care Energia şi Steaua. Adrian spune că va locui împreună cu viitoarea lui soţie la Cluj-Napoca, oraş care este pe placul lor. 
 
Raluca Zamfir, reprezentant al Cimena City România, a precizat că este primul eveniment de acest fel organizat la cinematograful din Târgu Jiu: „La cinematografele din ţară au mai fost astfel de evenimente, dar în Târgu Jiu este pentru prima dată când se organizează. Nu s-a perceput nicio taxă şi încurajăm tinerii să-şi exprime trăirile“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările