VIDEO Strigătul unei femei de afaceri: „Este o ţară plină de laşi şi de sclavi, care ascultă doar ce le convine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Păduraru conduce o firmă cu aproximativ 60 de salariaţi                                     Foto: Facebook
Mirela Păduraru conduce o firmă cu aproximativ 60 de salariaţi                                     Foto: Facebook

Mirela Păduraru, o femeie de afaceri din municipiul Târgu Jiu, a tras un semnal de alarmă pe pagina ei de Facebook cu privire la manipularea care se practică în această perioadă, din cauza COVID-19, şi a dezastrului economic care paşte omenirea, dacă toată lumea nu o să mai meargă la lucru.

Mirela Păduraru conduce a firmă cu o cifră de afaceri de peste 14 milioane de lei şi un profit net de 2.5 milioane de lei, potrivit confidas.ro. Societatea are aproximativ 60 de salariaţi şi produce garnituri hidraulice pentru export. 


Aceasta a preluat conducerea firmei de câţiva ani, după ce soţul său a murit în mod neaşteptat. Mirela Păduraru este nemulţumită de faptul că panica a pus stăpânirea pe toată lumea şi că televiziunile alimentează această stare. Aceasta spune că oamenii trebuie să se gândească ce vor face în viitor şi cu ce bani îşi vor asigura hrana, dacă nimeni nu o să mai muncească:  

„Nu ştiu cât de multe ravagii face din punct de vedere medical acest temut virus, dar ştiu ce ravagii face din punct de vedere psihologic şi isteric în rândul populaţiei. Mi-am dat seama că majoritatea dintre noi spune că le este frică de moarte. Eu consider că trebuie să ne fie frică de prostie, nu de moarte. Suntem un popor de laşi? Ce aţi înţeles voi când vi s-a spus să stăm acasă? Eu am înţeles că statul a spus să staţi acasă, că oricum statul cam stă, să staţi acasă la căldurică, pe canapeluţă, nu cumva să luaţi COVID-19. Câţi dintre voi aţi citit ce înseamnă COVID-19. 

Dacă vi se spune să mergeţi să luptaţi în Piaţa Victoriei cu COVID-19, vă duceaţi? Sunt nişte reguli super simple pe care trebuie să le respecţi, dacă nu vrei să iei acest virus, care este al răcelii, al unei gripe. 

Sunaţi la 112 pentru orice rahat şi durere de burtă şi îi invadaţi pe medici. 

  

Ce credeţi că se urmăreşte prin acest circ şi mascaradă? Să spunem că vă salvaţi de acest COVID-19, dar mâine ce o să faceţi? O să muriţi de foame. (...) Statul recomandă ca oamenii să stea acasă. Păi produceţi ceva? Se duce cineva să se angajeze la o fabrică făcută de voi? Se gândeşte cineva că trebuie să mai şi produceţi ceva? Doar consumaţi. Invadaţi magazinele ca nişte cretini şi cumpăraţi făină, drojdie şi toate tâmpeniile. Să cumpăraţi mai bine nişte legume. 

(...) Când ieşiţi din casă, ce dracu' mâncaţi? Voi nu vedeţi că se urmăresc anumite chestii? Este ok că trebuie să respectăm anumite reguli.

În România asta nu mai face nimeni nimic, în afară de antreprenorii ăştia lui Peşte, pe care-i apucă frenezia de a face ceva, că oricum statul nu le dă nimic, doar vine şi le cere taxe şi impozite. 

Statul are bani pentru dezinfectanţi, dar nu are bani pentru săpun şi hârtie igienică în şcoli. 

Laşilor, nu ştiţi decât să mâncaţi şi să staţi. Când este să ieşiţi la luptă sau să spuneţi ceva ce vă nemulţumeşte şi sunteţi ca la coadă. Niciodată în ţara asta nu o să fie mai bine pentru că este o ţară plină de laşi şi de sclavi, ascultă doar ce le convine, că dacă-i cheamă cineva la luptă să combată COVID-19 staţi şi sforăiţi. Dacă iese cineva şi spune că nu mai există COVID-19, pe urmă toată lumea iese la grătărel şi la iarbă verde. (...) Asta se vrea, o asuprire psihologică, o cădere mentală, un faliment şi un colaps economic. 

Deci, mâine e luni. Să vedem ce faceţi. Vă purtaţi natural, normal, conştienţi, respectaţi toate normele, dar nu o luaţi razna. Nu fiţi paranoia! 

Ăştia de sus, care comandaţi şi râdeţi în spate la un pahar de şampanie, puneţi dracu' mâna şi învăţaţi cum se conduce: discret, autoritar, frumos şi fără să panicaţi populaţia“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite