VIDEO Un nou film cu fetele agresoare din Târgu Jiu. Minoră de 14 ani, reţinută şi părinţi amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre tinerele agresoare a fost reţinută
Una dintre tinerele agresoare a fost reţinută

Un alt filmuleţ în care trei dintre fetele agresoare din Târgu Jiu apar în timp ce lovesc alte minore a apărut în spaţiul public. Poliţiştii s-au sesizat şi în acest caz şi au deschis un nou dosar penal şi au luat decizia reţinerii unei agresoare.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. "În continuarea verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au mai identificat două filmuleţe apărute în spaţiul public, ocazie cu care s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, constând în aceea că la data de că 15 iulie, trei tinere, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 12 ani din municipiul, respectiv pentru infractiunea de amenintare. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu", a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Ca urmare a faptelor multiple, o agresoare de 14 ani a fost reţinută. "În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti o tânără, de 14 ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj", se arată intr-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Părinţii fetelor agresoare, amendaţi

Părinţii fetelor au fost amendaţi de poliţişti: "Faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 41 şi 52 de ani şi o femeie de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, părinţii tinerilor implicaţi în evenimentul din data de 5 septembrie a.c., a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legea nr.61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vezi şi: VIDEO Fetele care au snopit în bătaie şi au umilit o elevă de 13 ani, audiate. Violenţele au stârnit revoltă

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite