Update/ Poveste de dragoste cu final tragic

Update/ Poveste de dragoste cu final tragic

Tânărul şi-a pus capăt zilelor din dragoste pentru profesoara de română

Tânărul sinucigaş era disperat pentru că a fost părăsit de o profesoară de care era îndrăgostit

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Popovici, tânărul de 19 ani care şi-a pus, ieri, capăt zilelor într-un mod mai puţin întâlnit, ar fi avut o relaţie de dragoste cu o profesoara de limba şi literatura română. Anchetatorii au descoperit în calculatorul acestuia mai multe însemnări scrise de el în care îşi exprima disperarea pentru că a fost părăsit de profesoara Ramona Mischie. Şi unele rude spun că Alexandru ar fi avut o relaţie cu fosta lui profesoară.

Alexandru Popovici şi-a pus, ieri, capăt zilelor într-un mod mai puţin obişnuit. Acesta a pulverizat substanţa toxică dintr-un spray pentru insecte într- plasă obişnuită, pe care şi-a pus-o pe cap şi a legat-o cu o curea. A fost găsit de părinţi în jurul orei 13. Potrivit procurilor, tânărul nu era la prima încercare de a se sinucide în acest fel. Alexandru Popovici era un pasionat de calculatoare, iar toate gândurile şi stările prin care trecea le insera în texte păstrate în memoria calculatorului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările