UPDATE/Una dintre minorele agresoare a fost dată dispărută. A plecat cu un ATV şi nu a mai fost găsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre fetele agresoare din filmuleţele care au circulat pe reţelele de socializare a fost dată dispărută. Fata în vârstă de 12 ani a plecat cu un ATV şi nu a mai fost găsită.

UPDATE 

Ora 22,00

Poliţiştii au anunţat cu minora a fost găsită. Aceasta se afla în zona unei pieţe din municipiul Târgu Jiu, împreună cu o altă prietenă de 13 ani. 

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de bunicul fetei care a sesizat faptul că nepoata sa S. A. Maria, de 12 ani, din comuna Muşeteşti, a plecat de la domiciliu, cu un ATV pentru a realiza câteva fotografii în pădure şi nu a mai revenit. 

„ATV-ul a fost găsit în apropierea DJ 665 Lăzăreşti, iar din verificări a rezultat faptul că minora ar fi plecat în municipiul Târgu Jiu. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni negri, încălţăminte sport albă, geacă albastră de blugi, peste care avea o altă geacă bleu de fâş.

Semnalmente: înălţime 1.60-1,65m, constituţie astenică,  greutate aproximativ 40-45 kg şi poartă aparat dentar.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Târgu Jiu. 

Două filmuleţe au circulat pe reţelele de socializare. În acestea apar mai multe minore care lovesc cu brutalitate alte două fete. În plus, acestea au fost umilite, scuipate şi înjurate. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite