Un TIR a ajuns într-un magazin, pe o şosea din Gorj, după ce şoferul a vrut să evite un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-ul a intrat într-un magazin
TIR-ul a intrat într-un magazin

Un TIR a intrat într-un magazin situat pe Drumul Naţional 66, pe raza comunei Drăguţeşti, din judeţul Gorj, după ce şoferul a vrut să evite un câine.

În plus, poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului. Şoferul s-a ales cu dosar penal. 

„Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din capul tractor şi remorca, pe DE 79 – Drăguţeşti, din direcţia oraşul Rovinari spre municipiul Targu-Jiu, a încercat să evite coliziunea cu un câine, care se afla pe partea carosabilă şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrand pe sensul opus de mers şi lovind o autoutilitara, care se afla parcată în afara părţii carosabile, ulterior oprindu-se într-un magazin alimentar.

In urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentraţie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Dispecerat naţional la Gorj pentru sistemul Salvamont cu drone ce va funcţiona în 2022. „Pas important în căutarea şi salvarea persoanelor“

Pisică căţărată de două nopţi în copac, dată jos de pompieri

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite