Un deputat s-a ales cu parbrizul maşinii spart după ce a circulat pe un drum naţional reabilitat cu criblură

Un deputat s-a ales cu parbrizul maşinii spart după ce a circulat pe un drum naţional reabilitat cu criblură

Deputatul Iriza arată unde i-a fost spart parbrizul maşinii

Un deputat s-a ales cu parbrizul maşinii spart după ce a circulat pe Drumul Naţional 67, care a fost reabilitat de către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova cu criblură. O pietricică nu s-a lipit de asfalt şi a ajuns în parbrizul maşinii parlamentarului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul ALDE Scarlat Iriza a fost nevoit să meargă cu maşina la service pentru înlocuirea parbrizului spart. Parlamentarul este unul dintre numeroşii şoferi ale căror autoturisme au avut de suferit după ce au circulat pe DN 67. Iriza s-a prezentat ieri cu maşina la service pentru înlocuirea parbrizului. 
În urmă cu câteva săptămâni, un alt deputat PSD s-a plâns de lucrările care se execută pe drum, după parbrizul bolidului acestuia a fost fisurat. 
 
Şoferii păgubiţi au organizat şi o întâlnire, pentru a stabili ce au de făcut pentru recuperarea prejudiciului, mai ales că ei susţin că nu au avut vreo vină şi că pietricelele au fost proiectate din roţile celorlalte maşini. Oamenii sunt hotărâţi să dea în judecată administratorul drumului pentru recuperarea pagubelor. 
Ion Tudor, şeful secţiei Drumurilor Naţionale, spune, în schimb, că s-au făcut verificări şi că lucrarea a fost executată în mod corespunzător şi că drumul este predat constructorului pe perioada derulării lucrărilor. 
 
 
citeste totul despre: