Trei tineri prinşi în maşină cu o armă de vânătoare letală, care nu era înregistrată

Trei tineri prinşi în maşină cu o armă de vânătoare letală, care nu era înregistrată

Arma de vânătoare a fost confiscată

Trei tineri au fost depistaţi de un echipaj de poliţie în timp ce se deplasau cu o maşină pe un drum judeţean din localitatea Alimpeşti cu o armă de vânătoare letală, care nu era înregistrată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La volanul maşinii se afla un tânăr de 29 de ani, iar ca pasageri în vehicul se mai aflau doi tineri, de 23 şi 26 de ani, toţi din comuna  Mateeşti, judeţul Vâlcea.
 
„În urma verificărilor efectuate de poliţişti în interiorul autoturismului a fost identificată o armă de vânătoare, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei trei nu sunt autorizaţi pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii letale sau neletale.
Totodată, s-a stabilit că arma letală de vânătoare nu este înregistrată în Registrul Naţional al Armelor integrat.
Arma de vânătoare identificată de poliţişti a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: