Treceri de pietoni 3 D realizate de liceeni în Târgu Jiu

Treceri de pietoni 3 D realizate de liceeni în Târgu Jiu

Elevii de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ au realizat treceri de pietoni 3 D

Elevi ai Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu şi poliţişti de la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au realizat, în weelend-ul trecut, primele treceri de pietoni 3D.

Ştiri pe aceeaşi temă

O echipă de patru elevi de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, sub coordonarea profesorul Gabriela Mititica, au desenat prima trecere de pietoni 3D din judeţul Gorj. Şoferii au impresia că duncgile sunt înălţate de la sol şi atenţia le este mult mai sporită când se apropie de trecerile de pietoni.
 
Aceasta este proiectată în aşa fel încât şoferii să aibă impresia că dungile albe plutesc, lucru care le va spori atenţia, obligându-i să oprească pentru a da prioritate pietonilor. „Iniţiativa aparţine Biroului de Prevenire din cadrul IPJ Gorj şi ne bucurăm de sprijinul Primăriei Târgu-Jiu. Astăzi, elevii de la CNTV, coordonaţi de doamna Mititica, au muncit ore în şir la prima trecere de pietoni pictată 3D din Gorj! Noi, poliţiştii, am lucrat la trecerea de pietoni colorată. Peste două săptămâni vom mai face încă două treceri de pietoni colorate, la CNTV şi pe strada Popa Şapcă, având în plan şi o colaborare cu elevii Liceului Auto pentru o trecere de pietoni de lângă unitatea lor şcolară. Le mulţumesc celor implicaţi şi îi felicit! Am avut o zi plină, mult de muncă, sper ca târgujienilor să le placă ce am realizat! Este un proiect pentru comunitate”, a spus comisarul de poliţie Ionuţ Pigui, şeful Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.
Felicitări elevilor noştri talentaţi: Bianca Bodescu (10A), Raluca Rasoveanu (10A), Maia Andrei Leoveanu (10H), Iustin Năsturel (10C)! Felicitări, doamna profesoară Gabriela Mititica!", au transmis reprezentanţii CNTV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările