Tragedie în Gorj: o familie formată din trei persoane, decedată în locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tragedie de neimaginat a avut loc marţi seara în oraşul Rovinari, din judeţul Gorj. Trei persoane au murit, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Este vorba de doi părinţi de 32 şi 39 de ani, dar şi de fiica lor în vârstă de 12 ani.

Inspectoratul pentru Situaţi de Urgenţă Gorj a fost solicitat, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, să intervină la o garsonieră situată pe strada 22 Decembrie din oraşul Rovinari pentru salvarea a trei persoane posibil intoxicate cu gaze.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul SVSU Rovinari, un echipaj de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, precum şi echipaje din cadrul IPJ Gorj. Primii sosiţi la faţa locului au fost pompierii din cadrul SVSU Rovinari, care au constatat că în interiorul garsonierei se aflau trei persoane (un barbat în vârstă de 39 de ani, o femeie în vârstă de 32 de ani şi o fetiţă în vârstă de 12 ani) care erau în stare de inconstienţă. Fetita a fost preluata de către un echipaj SAJ şi transportată la spitalul din Rovinari. Cu toate eforturile depuse de catre echipajele sosite la faţa locului, barbatul şi femeia au fost declarati decedaţi. Din păcate, nici pentru fetiţa transportatp la spital nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul. Cauza probabila a tragediei este in curs de stabilire“,

a declarat Florinc Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Cel mai probabill este vorba de o intoxicaţie cu monoxid de carbon. 

Imagine indisponibilă
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite