Tenismenul Florin Mergea va primi titlul „Gorjeanul Anului“

Tenismenul Florin Mergea va primi titlul „Gorjeanul Anului“

Florin Mergea ocupă locul 13 la nivel mondial

Tenismanul târgujian Florin Mergea va primi, mâine, din partea Consiliului Judeţean Gorj, titlul „Gorjeanul Anului“ pentru anul 2015.

Consilierii judeţeni vor supune aprobării proiectul de hotărâre prin care i se va decerna titlul de „Gorjeanul anului“ tenismenului Florin Mergea. Sportivul va veni la Târgu Jiu, pentru a primi distincţia primită de către Consiliul Judeţean Gorj.
Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că Florin Mergea a fost nominalizat pentru acordarea în anul 2015 a titlului „GORJEANUL ANULUI“  pentru că este un jucător profesionist de tenis de câmp, care de-a lungul anilor a obţinut rezultate de excepţie datorită pregătirii şi efortului deosebit de intense. 
 

Ocupă locul 13 la nivel mondial

 
Florin Mergea are vârsta de 31 de ani şi este component al lotului României pentru Cupa Davis. În acest an a câştigat, la proba de dublu, Turneul de tenis de la Bucureşti. Acesta a câştigat şase turnee şi ocupă a 13 poziţie în lume, la proba de dublu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările