Târgu-Jiu: Victimele accidentului, provocat de medicul Iliescu, au răni grave la picioare

Târgu-Jiu: Victimele accidentului, provocat de medicul Iliescu, au răni grave la picioare

Radu Deteşan, şoferul autoturismului Opel, este în stare de şoc

Victimele accidentului, în care a fost implicat medicul Iliescu, se află la Unitatea Primiri Urgenţe şi sunt rănite grav la picioare. CÎn starea cea mai gravă se află şoferul Opelului care circula regulamentar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radu Deteşan, de 48 de ani, Grigore Udrescu, de 58 de ani şi Cosmin Buruţa, de 36 de ani, toţi din comuna Schela, au fost victimele accidentului petrecut în urmă cu câteva ore, la ieşire din comuna Turcineşti. Gabriel Iliescu, medic psihiatru, conducea spre Turcineşti un autoturism marca BMW. Acesta a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism Opel care circula regulamentar spre Târgu-Jiu. Pentru transportarea victimelor la spital au intervenit trei ambulanţe. Şoferul Opelului, Radu Deteşan, s-a ales cu fracturi grave, la ambii genunchi. Ceilalţi doi pasageri au fost şi ei răniţi la membrele inferioare. Cel mai grav este şoferul Opelului. „L-am văzut că venea cu viteză, pe contrasens, dar nu m-am gândit să fi evitat eu coliziunea. Am fost 20 de ani şofer de autocamion, dar niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva“, a spus Radu Deteşan. Pacienţii au fost duşi la raze pentru investigaţii. Medicul psihiatru, Gabriel Iliescu, a scăpat teafăr.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: