Târgu-Jiu: „Trebuia să-l înveţe carte, nu să-l bage în pat“

Târgu-Jiu: „Trebuia să-l înveţe carte, nu să-l bage în pat“

Îndurerată, Elena Popovici, bunica tânărului sinucigaş, spune că nu o va ierta pe profesoară.

Ramona Mischie, profesoara de limba română, recunoaşte că a avut o idilă cu elevul său, dar spune că acesta o hărţuia şi o şantaja.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tatăl lui Alexandru spune că a aflat abia miercuri seară de idila dintre fiul său şi Ramona Mischie. „O iubea mult pe profesoara de română. Am înţeles din bilet că nu i-a mai lăsat maică-sa. Ea era despărţită de fostul bărbat. Pe ea nu o ştiu şi nici nu vreau să o văd. Dacă o văd, o omor cu mâinile mele. Nu ştiu decât că o cheamă Ramona şi are 25  de ani. A lăsat scris că pentru ea a făcut aşa ceva“, a declarat Daniel Popovici, tatăl lui Alexandru.

Aceeaşi variantă este susţinută şi de unchiul tânărului. „A fost prietenul profesoarei de română. Am înţeles că a mai fost căsătorită. A avut o decepţie în dragoste, iar biletul confirmă acest lucru. A mai încercat să se sinucidă din cauza ei, dar acum a reuşit“, a declarat Gheorghe Posdărescu, unchiul tânărului.

Profesoara a confirmat aventura cu elevul

Sora lui Alexandru a fost prima care şi-a dat seama de ce a murit fratele său. „Din ultimele cuvinte scrise pe calculator reiese că a mai încercat să-şi pună capăt zilelor din cauza ei. Eu ştiam că a fost ceva între ei, dar am crezut că s-a terminat. Anul trecut am aflat şi eu. Zicea că pe ea o iubeşte cel mai mult. Ştiu că a intervenit mama ei, care e tot profesoară, pentru că nu accepta diferenţa de vârstă. Are 25 de ani şi se numeşte Ramona Mischie“, a precizat Andra Popovici, sora băiatului. Îndurerată, bunica sinucigaşului a spus că vinovată de moartea nepotului ei este numai profesoara. „ Trebuia să-l înveţe carte, nu să-l bage în pat. Aş omorî-o cu mâinile mele, cu riscul că aş intra la puşcărie“, a declarat Elena Popovici, bunica băiatului.

Ramona Mischie a recunoscut idila cu elevul său: Mă şantaja şi mă urmărea la şcoală. Recunosc că am avut o relaţie de scurtă durată. El făcuse o obsesie pentru mine. De aproape un an am vrut să rup această relaţie cu el, dar mă ameninţa că se sinucide.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările