Târgu-Jiu: De teamă să nu-i fie blocate conturile, Irinel Columbeanu şi-a plătit impozitul

Târgu-Jiu: De teamă să nu-i fie blocate conturile, Irinel Columbeanu şi-a plătit impozitul

Fabrica nu mai funcţionează din primăvara anului 2009

După ce autorităţile locale din Târgu-Cărbuneşti l-au somat în scris pe Irinel Columbeanu să-şi plăteasca urgent a doua tranşă a impozitului pentru fabrica de columbeanit, adică suma de aproximativ 33.000 de lei, omul de afaceri a achitat o mare parte din datorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu toate că fabrica de materiale de construcţii nu mai funcţionează din primăvara anului 2009, Irinel Columbeanu trebuie să plătească un impozit de aproximativ 630 de milioane de lei vechi, pe an, la Primăria Târgu-Cărbuneşti. Pentru că nu şi-a achitat a doua tranşă până pe 31 septembrie, autorităţile locale l-au somat de două ori şi l-au anunţat că trebuie să plătească şi penalităţi.

Săptămâna trecută a plătit 300 de milioane de lei vechi şi mai are de achitat mai puţin de 100 de milioane. Nu a venit el să plătească, dar a trimis pe cineva“, a precizat Mihai Mazilu, primarul din Târgu-Cărbuneşti.

Dacă nu ar fi venit să plătească, Irinel Columbeanu risca să se trezească cu conturile blocate sau chiar să i se pună sechestru pe bunuri.

Edilul-şef a spus că are informaţii că soţul Monicăi Columbeanu intenţionează să vândă fabrica din Târgu-Cărbuneşti cu 15 milioane de euro.

citeste totul despre: