Targu-Jiu: „Tatăl meu ar fi avut şanse să trăiască“

Targu-Jiu: „Tatăl meu ar fi avut  şanse să trăiască“

Ionela Frăţilă nu se mişcă de lângă patul mamei sale, rănită grav în accidentul de ieri.

Rudele pacientului decedat în urma impactului spun că acesta avea şanse să trăiască dacă Manţog nu intra cu maşina în ambulanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rudele pacientului mort în ambulanţa accidentată ieri de maşina condusă de directorul economic al Complexului Energetic Turceni, Ionel Manţog, susţin că bărbatul ar fi avut şanse de supravieţuire dacă impactul între cele două maşini nu ar fi avut loc.

Constantin Frăţilă, de 57 de ani, din comuna Cătunele, a murit, iar ceilalţi pasageri care se aflau în ambulanţă au fost răniţi. Victoria Frăţilă, soţia pacientului mort este internată, în stare gravă, la Secţia Chirurgie a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu. Femeia este în stare de şoc, are coaste fracturate, plagă la picior şi numeroase echimoze pe mâini.

Manţog a fost transportat la Bucureşti

„Nu mai pot, mă simt foarte rău. Şoferul din autoturism este vinovat de moartea soţului meu. Când a murit avea capul spart  şi dinţi căzuţi. Nu mai pot face nimic, jumătatea vieţii mele nu mai este“. Fiicele soţiei decedatului spun că tatăl lor avea şanse să trăiască dacă Manţog nu ar fi intrat cu maşina în autospecială. „Tata făcuse infarct înainte, dar dacă nu avea loc accidentul, ar fi avut şanse să trăiască“, a declarat Ionela Frăţilă de 24 de ani, care se afla lângă mama ei la spital. Medicii legişti efectuează astăzi necropsia bărbatului decedat în ambulanţă.


Ionel Manţog, vinovat de producerea accidentului, a fost  diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. Acesta a fost transportat azi-dimineaţă la Spitalul Militar din Bucureşti.  Medicii au luat această decizie la solicitarea familiei, pentru a evita orice riscuri cu privire la starea de sănătate a acestuia. Vasile Manţog,  fratele lui Ionel, a venit astăzi la spital şi a promis rudelor îndurerate că va suporta cheltuielile de înmormântare . „Întâmplător locuiesc la Motru, aproape de familia cu pricina şi voi încerca să-i ajut cu tot ce au nevoie“, a spus astăzi fratele conducătorului autoturismului BMW implicat în evenimentul rutier.  Anul trecut, Ionel Manţog,  a avut permisul suspendat din cauza vitezei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările