Târgu-Jiu: S-a sinucis din dragoste pentru profa de Română

Târgu-Jiu: S-a sinucis din dragoste pentru profa de Română

Ramona Mischie nu a făcut niciun comentariu în acest caz

Familia a găsit pe calculator un mesaj în care Alexandru Popovici spune că nu mai poate să trăiască fără Ramona Mischie, dragostea vieţii lui.

Ştiri pe aceeaşi temă


După 24 de ore de cercetări, anchetatorii au reuşit să stabilească motivul care l-a determinat pe tânărul de 19 ani să se sinucidă în apartamentul în care locuia cu părinţii. „Au fost găsite mai multe însemnări în calculatorul lui, în care îşi exprimă stările şi gândurile. În acest mesaj scria că a încercat de mai multe ori să se sinucidă, în aceeaşi modalitate. Nu se ştie cu exactitate dacă această relaţie cu profesoara de Limba română a existat cu adevărat şi se vor verifica aceste aspecte. Niciodată nu am mai întâlnit un asemenea mod de sinucidere. A avut o voinţă foarte puternică, pentru că în orice moment putea să rupă plasa respectivă“, a declarat Emil Moţa, procurorul de caz. Familia s-a dus la morgă pentru a ridica trupul neînsufleţit al băiatului. Medicii legişti au confirmat faptul că este vorba despre asfixie într-un spaţiu închis. Chiar şi medicul care a efectuat autopsia a rămas uimit de metoda folosită de Alexandru, declarând că numai un copil cu mintea diabolică ar fi mers până la capăt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările