Târgu-Jiu: Poliţiştii au reţinut un bărbat care şi-a violat cele două fiice

Târgu-Jiu: Poliţiştii au reţinut un bărbat care şi-a violat cele două fiice

Bărbatul va fi prezentat Parchetului

Poliţiştii gorjeni au reţinut ieri un bărbat de 37 de ani, din comuna Turburea care întreţinuse în mod repetat, prin constrângere, raporturi sexuale cu fiicele sale minore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului Gorj a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj cu privire la faptul că două minore cu vârstele de 15, respectiv 13 ani, aflate în plasament la o Casă de Tip Familial din municipiul Motru, în perioada vacanţelor, sunt constrânse de tatăl lor să întreţină raporturi sexuale cu acesta. Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu un procuror criminalist au organizat o întâlnire între autor şi victime, împrejurare în care a fost probată săvârşirea infracţiunilor de viol şi incest. Faţă de Constantin C. s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv Gorj, urmând a fi prezentat astăzi Parchetului Gorj, cu propunerea de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările